Weet hoeveel stufi je krijgt deze maand!

Wil je weten hoeveel studiefinanciering je krijgt uitbetaald?

Via Mijn Duo kun je alles makkelijk terug vinden. Bekijk alle informatie over je studiefinanciering, waaronder je persoonlijke gegevens en het bedrag dat je krijgt. Hieronder leggen wij kort uit hoe het werkt.

  1. Check of je een DigID hebt
    Om in te kunnen loggen in de beveiligde omgeving van Mijn DUO heb je ‘DigID’ nodig. Hiermee heb je toegang tot verschillende websites van de overheid. Als je nog geen DigID hebt, kun je er makkelijk een aanvragen via deze website. Heb je al een DigID? Hou je gegevens bij de hand en ga verder naar stap 2!
  2. Inloggen bij Mijn DUO
    Ga naar de inlogpagina van Mijn DUO. Vul je DigID gebruikersnaam en wachtwoord in. In sommige gevallen krijg je een SMS bericht met een verificatiecode. Vul deze in en klik op ‘Volgende’ om door te gaan.
  3. Bedrag stufi controleren
    Je bent nu in het hoofdscherm. Hier zie je een overzicht van je gegevens. Als je precies wilt weten hoeveel studiefinanciering je ontvangt, klik je in het menu op ‘Mijn Producten’ en daarna op ‘Studiefinanciering’. Op deze pagina zie je alle details over het bedrag van je financiering en de betalingen van DUO.

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd wanneer de studiefinanciering precies op je rekening staat?
Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt met de exacte betaaldata. Check ook onze countdown timer en weet tot op de minuut hoe lang het nog duurt.

Een reactie plaatsen